WIE WIJ ZIJN

VITANIMO is een collectief van samenwerkende begeleidingskundigen dat zich richt op het begeleiden van professionals. Organisaties en professionals kunnen bij ons terecht met vragen op het gebied van begeleiding bij verandering en ontwikkeling.

Mike Janssen

Met twintig jaar leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven ben ik een gesprekspartner met managementbagage. Sinds 2006 werk ik als zelfstandig coach met een voorkeur voor het begeleiden van professionals in Zorg, Welzijn en Onderwijs. Ik heb veel respect voor de wijze waarop zij, vaak in “schrale” omstandigheden als gevolg van bezuinigingen, hun belangrijke werk doen.

Mijn begeleiding kenmerkt zich door oprechte betrokkenheid, oog voor de kwetsbaarheid van professionals en aandacht voor de context waarin hun werken zich afspeelt. Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) met 3 registraties: coach, supervisor en organisatiebegeleider.  

 

Inge Hoogeveen

Wat is nodig om een ingezette verandering, een gedragen en gelande verandering te laten zijn? Deze vraag is leidend in mijn werk. Ik richt me op de begeleiding van professionals die de verandering in de praktijk gaan brengen. In beweging komen is daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Als begeleidingskundige weet ik een goede balans te vinden tussen het doordachte en mensgerichte van de non-profit sector en het pragmatische en resultaatgerichte van het bedrijfsleven. In beide sectoren heb ik ruime ervaring bij het begeleiden van verandering en het stimuleren van ontwikkeling bij teams en individuen.

Odair Inocencio

Ik ben trainer en coach van beroep en een down to earth mensen-mens van nature. Ik ondersteun mensen in de zoektocht naar hun innerlijke kracht en drijfveren. Mijn specialisatie ligt bij het begeleiden van jongvolwassenen in hun zoektocht naar de meest succesvolle versie van zichzelf, waarbij passie, talentontwikkeling en gedragsverandering de kernbegrippen zijn. Daarnaast begeleid ik organisaties bij hun inspanningen om de volledige potentie van hun menselijk kapitaal te benutten. Dit doe ik door het geven van trainingen, het begeleiden van verandertrajecten, een hoop persoonlijke coaching en een onverstoorbare aandacht voor het individu. Mijn streven is het individu te laten zien welke kracht er diep van binnen schuilt.

Collega?