“Erkenning van mijn werkgerelateerd probleem. De mogelijkheid om ervaringen te analyseren en te ontdoen van negatieve emoties.”

hulpverlener Krimpen ad Ijssel, 61 jaar

jobcoach

“Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn functioneren als professional en de invloed van mijn persoonlijkheid daarop. Daardoor ben ik me meer bewust van mijn sterke punten en valkuilen. Ik ben nu beter in staat grenzen te trekken maar ook kritisch te zijn op opgelegde grenzen.”

ambulant maatschappelijk werker Rotterdam, 51 jaar

maatschappelijk werker

“Mike heeft mij al in ons eerste gesprek zeer aangenaam verrast met zijn (manier van) vragen. Dit heeft bij mij tot bewustwording geleid en gaf mij de ingang om dingen anders aan te pakken in de teams waar ik werk. De dankbaarheid en het plezier waarmee Mike zijn ‘werk’ doet, ben ik nog niet vaak tegengekomen. De basishouding van bescheidenheid, duidelijkheid en compassie maakte dat ik mij begrepen voelde en zette mij (nog meer) in mijn kracht in het werkveld.”

gedragswetenschapper wijkteam Rotterdam, 33 jaar

wijkteam Rotterdam

“Al enige tijd zat ik vast op persoonlijke en zakelijk ontwikkeling. Doordat ik niet goed wist hoe ik verder kon komen ben ik bij Mike terecht gekomen. De kracht van Mike is om op een gelijkwaardig niveau een vertrouwelijk sfeer te creëeren tijdens de gesprekken. Inmiddels heb ik hierdoor op zakelijk gebied eindelijk de durf gehad om stappen te nemen waardoor ik ook persoonlijk een stuk beter in mijn vel zit.”

hbo docente, 32 jaar

onderwijsinstelling Rotterdam

” Als leidinggevende stel ik nu veel bewuster open vragen en luister ik met meer aandacht. Ook vraag ik regelmatig om feedback over de samenwerking. Met als resultaat: opener gesprekken, medewerkers die zich meer op hun gemak voelen en dat ook laten blijken en daardoor prettiger werken.”

 

teammanager coöperatieve verzekeraar, 34 jaar

Univé